Asbestsanering Västra Götaland

RING OSS - 031-311 60 44

Rivning

Vi utför rivning

Att riva hus, eller utföra en delrivning är inte så lätt som det låter. Att riva är ett hantverk i sig. Vi har kompetensen att riva på rätt sätt, särskilt när det kommer till att riva i material som kan innehålla asbest och PCB. Då gäller det verkligen att riva på sådant sätt att inte människor som vistas i det utsatta området, riskerar att komma till skada. Vi vet hur vi ska riva för att minimera riskerna till en skada som kan uppstå vid en rivning. Det gäller nämligen att riva på ett tryggt och säkert sätt för alla inblandade.

Vi har tillstånd att riva asbest

För att kunna arbeta med asbestrivning och PCB-rivning kräver Arbetsmiljöverket att de som river har tillstånd att riva, vilket vi har. För oss är det viktigt att allt arbete som vi utför, är tryggt och säkert, för alla. Vi ser till att miljön är säker och att ingen ska skadas av det damm som kan uppkomma när vi river. Och vi ser till att allt avfall tas om hand på rätt sätt och är så miljövänligt det bara går.

Arbetsmiljöverket

Kontakta oss inför en rivning i Västra Götaland

Visste du att du kan behöva rivningstillstånd? Ibland kan du som som har ett byggbolag och du som är privatperson behöva ansöka om rivningstillstånd. Känner du dig osäker om det, ta kontakt med oss, så kan vi besvara dina funderingar och frågor som du har om rivning i Västra Götaland.

Ta kontakt med oss, så kan vi besvara dina funderingar och frågor som du har om rivning i Västra Götaland!

Återisolering

Göteborgs Asbest & Rörservice AB


Långvallsgatan 4
424 57 Gunnilse

031-311 60 44

[javascript protected email address]

556458-3804


Asbestsanering

PCB-sanering

Återisolering


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder helhetslösning för din asbestsanering, PCB-sanering, rivning, återisolering och återuppbyggnad.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Göteborgs Asbest & Rörservice AB

Org nr: 556458-3804
Långvallsgatan 4
424 57 Gunnilse
Tel: 031-311 60 44

Hitta hit