Asbestsanering Västra Götaland

RING OSS - 031-311 60 44

Om oss

Om oss

Välkommen till Göteborgs Asbest & Rörservice AB, som har funnits ända sedan 1992. Under alla dessa år har vi tillsammans samlat stor och lång erfarenhet av abestsanering i Västra Götaland, PCB-sanering i Västra Götaland, rivning i Västra Götaland, som sker på det rätta sättet.

Tillstånd och medlemsskap i Byggnads

Byggnads           Arbetsmiljöverket

Vårt företag har avtal med fackföreningen Byggnads vilket innebär att vi agerar i samklang med alla de avtal, kollektivavtal och säkerhetsförordningar för våra medarbetare som Byggnads förordar. När vi arbetar är vårt fokus andras och vår egen säkerhet och trygghet. När vi sanerar ska alla känna sig trygga i arbetet; både medarbetare och våra kunder. Även efter saneringen, ska du som kund vara trygg och säker över att vi verkligen har fått bort all asbest eller PCB.

För att få arbeta med rivning av hus, och delar av hus som kan ha asbest eller PCB, kräver Arbetsmiljöverket tillstånd för dem som utför det. Vi har ett tillstånd och vi arbetar enligt gällande lagar och föreskrifter så att alla, både kunder och vi själva är trygga och säkra när vi river. Din hälsa är viktig för oss, när vi river. 

Säkerhet i fokus i allt arbete

Vi som arbetar med sanering, rivning och isolering erbjuder alla våra företagskunder och privatkunder en helhetslösning som innebär att vi åtar oss uppdraget att asbestsanera, PCB-sanera, riva och återisolera, så bygger vi upp igen allt det som vi river ner. När vi är klara med vår asbestsanering i Västra Götaland så kan du inreda på de sätt som du sedan önskar. Vi lämnar våra saneringar snygga och städade, så att du inte ska behöva jobba med platsen och städa upp efter oss.

Ta kontakt med oss och få svar på alla dina frågor och så får du kostnadsfri offert!

Göteborgs Asbest & Rörservice AB


Långvallsgatan 4
424 57 Gunnilse

031-311 60 44

[javascript protected email address]

556458-3804


Asbestsanering

PCB-sanering

Återisolering


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder helhetslösning för din asbestsanering, PCB-sanering, rivning, återisolering och återuppbyggnad.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Göteborgs Asbest & Rörservice AB

Org nr: 556458-3804
Långvallsgatan 4
424 57 Gunnilse
Tel: 031-311 60 44

Hitta hit